Si.mac ne Tirane lind si nje ide e implementimit te nje pune 15 vjecare ne Itali te ndermarrjes Nordest service SRL si dhe zgjerimit dhe shtrirjes se aktivitetit te saj ne Shqiperi. Kerkesat e tregut te ketij sektori na beri te marrim inisiativen dhe te investojme ne territorin shqiptar ne te njeten menyre perkushtimi pune dhe profesionalizmi si edhe ne territorin Italian.

Partneri yne kryesor ne zhvillimin e ketij projekti eshte grupi me fame europiane dhe boterore SCM group di Rimimi Italia, i cili prodhon ne vend makineri te punimit te drurit te cdo lloji dhe tipi me licenca te regjistruara per cdo tip makinerie.
Si.mac Albania sh.p.k
eshte koncesionaria e autorizuar dhe ka ekskluzivitetin per zonen e Shqiperise, dhe Kosoven.

Obiektivi kryesor i ndermarrjes sone eshte te japin nje sherbim total persa i perket sektorit te punimit te drurit, pra te jemi i vetmi perfaqesues per te gjitha sherbimet qe klienti ka nevoje.
Show room Ju mirepresim te na vizitoni ne ambientin tone, ne rrugen e Kavajes, Ish Misto Mame, Tirane, ku do gjeni nje larmi tipe makinerish per perpunimin e drurit, freza, disqe e punto dhe ngjites te ndryshem.
web project by design22.it